web analytics

Cand ne surprindem

 

Eu care saptamanile trecute in discutiile cu mine 😀 sustineam sus si tare ca eu voi oferi, nu il voi lasa pe celalalt sa ceara, am ajuns sa ma surprind negativ.

scared_cartoon_
cliparts.co

Fara a intra in prea multe detalii, cativa muncitori au produs pagube locuintei noastre si e pacat ca oalele sa se sparga doar in capul soferului, deoarece echipa cu care era nu isi facea treaba. Stilul romanesc: unul munceste, trei se uita. Colegii au plecat, soferul a ramas singur si eu ma agitam mai mult decat era cazul. L-am facut pe om sa se simta ca un infractor: am notat numarul de la masina, am facut poze la masina, unde a distrus, am filmat, i-am luat datele( care nu stiu daca sunt reale, ca buletin nu a vrut sa dea), peste 10 minute alte poze si filmari, peste juma’ de ora alte poze si filmari, desi situatia era aceeasi.

Toata povestea a durat vreo 2 ore pe 27 de grade. Mi-am zis ”Sa nu il intreb daca vrea un pahar cu apa? De fapt, lasa ca cere daca i sete”. Vine sotul acasa, ”L-ai intrebat daca i sete?”, eu ”Nuuu”, simtindu-ma vinovata si intrebandu-ma cum de nu i-am oferit omului ceva de baut pe caldura care era. Din fericire, i-a dat vecina… Ce sa mai zic? Ma ingrozesc si eu de mine cateodata.

M-am fixat pe oferit de cand mi-a zis o mamica sa cer. Consider ca e mai frumos sa oferi sau sa intrebi decat sa il lasi pe celalalt sa ceara. Ar fi ciudat sa ma apuc sa intreb mamica X ”Ai avea/ putea sa imi vinzi/ imprumuti un interfon?” si ea sa zica ”Ti-as da, dar nu am.” sau ”Mai ai nevoie de Y? Nu il vinzi?” si raspunsul sa fie ”Inca il mai folosesc”. Eu nu stiu ce are omul in casa, ce ar fi dispus sa imprumute sau sa vanda si consider ca ne-am pune intr-o situatie ciudata, daca discutia nu decurge de la sine.

Stiti in cate saptamani am ajuns pana mi-a deschis cineva o usa( exceptie rude si prieteni)? In 35 😀 . Manierele astea… Mi-a tinut usa o fetita de vreo 9-10 ani 😉 .

go girl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest