web analytics

Curatenia parca isi bate joc de mine

curatenia isi bate joc de mineAh, sa vezi ce patesc! Simt ca sunt trasa de maneca de doamna Curatenie, ca Universul comploteaza impotriva mea, mai ales ca eu n-am fost niciodata perfectionista, ordonata si n-am aspirat si spalat podele zilnic. Zic asta deoarece ne mutam si alaltaieri primim telefon de la agentia de la care am inchiriat casa.

 

 

Ieri era stabilit sa vina cineva la amiaz sa vada casa. Ma trezesc plina de energie la 7(culmea!), ii dau lui Albert papa, imi fac o cafea, pip o tigara si ma apuc: fac curat in dormitor, in camera mica, iau mormanul de haine din sufragerie si incerc sa-l impart cumva in dulapuri, sterg pervazurile, aspir, dau cu mopul, fac un pic de curat in gradina, sterg peretii de la intrarea in casa, sotul ii sterge pe cei din bucatarie(m-a ajutat si el, dar bineinteles ca nu mai imi amintesc cu ce). Pe dragul de Albert l-am plantat la desene, cum eram in criza de timp n-am avut de ales si dupa am asteptat. Am asteptat si nu a aparut nimeni. Trece o ora. Dam mesaj agentiei. Aflam ca oamenii ce urmau sa vada casa s-au razgandit si ca a uitat sa ne anunte, dar ca vin astazi dupa-masa.

Azi dimineata am fost chill, dar pe la 2 juma’ am inceput sa ma panichez. ”Aaaaa! Mai tre’ sa iau iarba din fata casei, mai tre’ sa fac curat in gradina, drace, iar tre’ sa aspir ca numai par e pe jos, hai ca iau hainele de pe uscator si le duc sus cu uscator cu tot sa para sufrageria mai spatioasa(e mare sufragerie, dar arata mai bine cand lucrurile sunt puse la locul lor)!”. Incepusem sa fiu bagata in priza mai ales ca Albert incepea sa casca, deci cam venea somnul de amiaz. Tin sa iti zic ca pana ieri, Albert n-a mai dormit de amiaz in casa(in masina, da) in ultimele 6 luni, dar ieri am pus muzica si atata l-am zgaltait ca in nici 10 minute adormise. Azi l-am luat si dupa vreo 15 minute cam asa a adormit din nou, deci am avut timp de party. Glumesc. Am luat iarba din fata casei, am adunat frunzele din gradina, se trezeste Albert si mi se pare mie ca e cam murdar covorul.

In vreo ora si 15 minute trebuiau sa vina respectivii. Dupa ce am curatat covorul(avem smecherie din aceea cu aburi), mai mare disperarea pe mine ca arata mai murdar de cum era inainte, deoarece culoarea devenise mai inchisa. Am dus uscatorul de haine sus si surpriza! Pe perete mai vad urme care trebuiau sterse, dar inainte nu le vazusem. Ma apuc sa sterg peretele, dupa care strig la sot ”In cat timp se uscuca peretii, ca vin astia si arata ca naiba?!” si mai ca imi venea sa suflu pe perete sa se usuce o data. In tot acest timp m-am stresat degeaba, bineinteles, deoarece dupa un sfert de ora am primit mesaj ca nu mai vin, ca oamenii aceia tocmai isi anulasera intalnirea. Fain asa!

A! Ghici ce? Maine trebuie sa vina din nou 😀

Dupa ce vorbeam mai in gluma mai in serios cu sotul referitor la munca mea, zice ”Pai stii ce? Atunci o sa le zic la astia de la agentie sa imi dea mesaj sa zica ca vin saptamanal, macar sa faci si tu curat 😀 ”. Mda…

Bineinteles ca in tot acest timp am dezvoltat si o teorie a conspiratiei:

eu: – Stii ce? Eu cred ca tipul asta vine in vizita la ceva vecini de pe aici si se uita la noi in gradina. Vede ca n-am plantat nimic in locul acelei tufe si atunci amana intalnirile, plus ca n-am luat toate frunzele.

el: – Hai, ma! Nu mai stii ca ti-a zis ea ca e certata cu vecinii astia?

eu: – Nu conteaza. Poate merge la vecinii de mai incolo. Maine mergem sa cumparam ceva plante sa arate mai bine. Bine? Bine?

el: – Dar eu nu plantez nimic.

eu: – Auzi! E greu cu plantatul? 😀 Plantez eu, daca nu.

el: – Da, faci o groapa si bagi planta.

eu: – Bine, bine. Maine facem gradina faina si mai curat la pereti.

Desi am facut curat ieri si azi, nu am insistat sa fie luna si bec(nici n-am avut timp), deoarece cu aceste intalniri noi nu parasim automat casa, deci evaluarea casei nu are loc cu aceasta vizita, ci un pic mai tarziu. Frustrarea pe mine e ca am facut curat ieri, azi, fac si maine, plus ca mai trebuie sa fac si cand predam cheia. Mooor. Plus dincolo, bineinteles, ca desi a venit echipa de curatenie sa faca curat, tot mai vreau sa sterg eu w.c.-urile si pe ce mi se mai pune pata, ca am eu pasarelele mele( de exemplu, in cluburi deschid usa de la baie cu degetul mic) 😀 .

Impotriva ta cine a complotat? 😀

P.S.: Daca vrei sa ma sustii, o poti face cu un Like pe Facebook si prin Subscribe la canalul de Youtube. Daca iti place Instagram, aici e contul meu.

Aici este un video care n-are legatura cu articolul de azi, dar are legatura cu fata mea nervoasa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest