web analytics

Alaptatul cu sanul pe afara

 

Care e diferenta dintre niste sani expusi pe Facebook de o femeie si o mamica care alapteaza?

alaptatul in public cu sanul pe afara
sursa foto: thelaotiancommotion.com

Mi se pare ciudat cand citesc comentarii de genul ”alea la televizor sunt cu țâțele pe afara, nu le zice nimeni nimic si noi trebuie sa ne ascundem cand alaptam?” sau a postat o mamica o poza cu Rihana imbracata intr-o rochie transparenta pe care scrie ”Ea este un fashion icon, dar eu trebuie sa pun o patura pe capul copilului meu( cand alaptez)?”.

E decizia fiecareia. Eu nu vreau sa imi vada toata lumea sanii, nici familia( in afara de sot, bineinteles si bebe cat il alaptez), nici rudele, nici prietenii, nici necunoscutii si voi alapta la cerere. Da, ma voi acoperi cu o esarfa, daca sunt in parc, de exemplu, sau voi merge in cabina de proba sau la toaleta, daca sunt in supermarket, deoarece alaptatul e momentul meu si a lui bebe si dupa cum am zis, nu vreau sa imi arat sanii la toata lumea.

Daca sunt mamica, nu am verde sa imi expun bijuteriile feminine 😀 ( pentru ca eu nu imi dau voie) si nu schimba cu nimic faptul ca niste sani sunt tot sani, fie ca sunt detinuti de o femeie imbracata provocator sau de o mamica care alapteaza. Cu ce difera o femeie care isi pune fundul pe Facebook de o femeie care e si mamica si isi expune partea dorsala? A doua femeie are scuza pentru ca are un copil, dar e normal ca primei femei sa i se atribuie adjective ofensatoare? Nu cred.

Si femeile care apar la teveu cu decolteu pana la buric isi aud multe, doar ca nu zice nimeni nimic de ele in direct. Nu ma uit la teveu ca numa’ ma enervez. In loc sa se faca emisiuni din care sa invatam ceva sau sa ne punem creierul la contributie, e plin de țațe  care au practicat cea mai veche meserie, inseala sau divorteaza. Ce sa inteleaga adolescentii din asta?

Fiecare face cum vrea, nu ma uit urat si nu imi intorc capul cand vad o mamica care alapteaza.

Cand eram mica, cred ca aveam vreo 5 ani, am fost cu tata in vizita la o mamica. Povestea cu tata fara nici o treaba, cu copilul in brate, cand deodata pac isi trage bluza in jos si ii baga sanul in gura la copil. Se pare ca m-a afectat scena 😀 .

sursa foto: swaddledesigns.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EnglishRomână
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest